Met deze twee vriendinnen heb ik een hele toffe fotoshoot gedaan. Eerst heb ik voor deze fotoshoot een moodboard gemaakt met de sfeer die ik graag wilde. Daarna op zoek gegaan naar een mooie locatie. Ik wist al vrij snel dat ik wilde shooten in de Drunense Duinen. Het is daar altijd zo mooi. De fotoshoot hebben we in de avond gedaan en wat een geluk met het heerlijke weer!


'Wat een gave shoot hebben ik en een vriendin bij Amber gehad. Erg leuk om te doen. We spraken af op een supertoffe locatie. Het was prachtig weer met ondergaande zon. Een super fotograaf die alles duidelijk verteld en tips geeft hoe we kunnen staan en wat mooi is. Ook is ze erg vriendelijk en spontaan. Wij hebben het beide als erg fijn ervaren. Aanrader om een fotoshoot bij te doen, prachtige foto's met een hele goede kwaliteit, echt top!' - Amber en Naomi -

Wil jij ook een toffe fotoshoot met je vriendin of wil jij mooie portretfoto's van jezelf? Neem dan een kijkje bij mijn aanbod.