Hi, ik ben Amber

Ik woon samen met mijn man en ons zoontje in Noord-Brabant. Mijn liefde voor fotografie is ongeveer 15 jaar geleden begonnen met het fotograferen van bands op het podium. Het steeds veranderen van licht en het spelen daarmee, de energie van de artiesten vond ik magisch. Nog steeds iets wat ik supertof vind om te doen. Kort daarna ben ik begonnen met de fotovakschool en heb ik de basisopleiding, vakopleiding en specialisatie succesvol afgerond. Regelmatig volg ik een cursus, workshop of een masterclass om mijzelf te blijven ontwikkelen als fotograaf.

Nu richt ik mij op branding, ondernemers en portret. Iets wat ik supertof vind om te doen. Jou op je mooist vastleggen, of het nu voor jezelf is of voor je onderneming. Daarnaast ben ik dol op interieur en vind ik het heerlijk om sfeervolle beelden te maken en mooie ruimtes vast te leggen.

Mijn andere passie naast fotografie is roadtrippen door de USA. Iedere keer als ik daar kom voelt het als thuiskomen. De natuur is daar prachtig en heel divers. Daar fotograferen is dan ook een feestje!

Verder hou ik van citytrips, nieuwe plekken ontdekken, strand, palmbomen, muziek, en lekker eten.Aanvragen en/of opmerkingen?


Interesse in een fotoshoot? Of heb je een vraag of opmerking?

Vul hier het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.