Mijn Liefde voor fotografie is ongeveer 15 jaar geleden begonnen met het fotograferen van bands op het podium. Het steeds veranderen van licht en het spelen daarmee, de energie van de artiesten vond ik magisch. Kort daarna ben ik begonnen met de fotovakschool en heb ik de basisopleiding, vakopleiding en specialisatie succesvol afgerond. Regelmatig volg ik een cursus, workshop of een masterclass om mijzelf te blijven ontwikkelen als fotograaf.

Nu richt ik mij op (personal) branding en interieur fotografie. Iets wat ik supertof vind om te doen. Jou op je mooist vastleggen, of het nu voor jezelf is of voor je onderneming. Daarnaast ben ik dol op interieur en vind ik het heerlijk om sfeervolle beelden te maken en mooie ruimtes vast te leggen.

Mijn andere passie naast fotografie is reizen, het liefst door de USA. Daar fotograferen is een feestje! Mijn reisfoto's zijn te koop als print op hoge kwaliteit fine art papier.

Verder hou ik van citytrips, eropuit met mijn gezin, nieuwe plekken ontdekken, strand, palmbomen, muziek, en lekker eten.

Ik leer jou ook heel graag kennen! Ik hoor graag wie je bent, wat je dromen zijn en waar ik jou bij kan helpen. Twijfel niet om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen.

Personal branding, portret, interieur fotograaf. Fotograaf in Nieuwendijk, Fotograaf in Brabant, Fotograaf in Altena
Fotograaf voor ondernemers. fotograaf in Nieuwendijk, fotograaf in Brabant, fotograaf in Altena, zakelijke fotografie
Zelfportret, Zelfportret, fotograaf in Nieuwendijk, fotograaf in Brabant, fotograaf in Altena, zakelijke fotografie
Interieurfotograaf, Zelfportret, fotograaf in Nieuwendijk, fotograaf in Brabant, fotograaf in Altena, zakelijk

BEKIJK HIER HET AANBOD


Aanvragen en/of opmerkingen?


Interesse in fotografie voor jou onderneming? Of heb je een vraag of opmerking?

Vul hier het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.