Hi there!

Mijn naam is Amber den Oudsten, en woon samen met mijn man en ons zoontje van 5 jaar in Nieuwendijk, nog net in Noord-Brabant. Mijn liefde voor fotografie is ongeveer 15 jaar geleden begonnen met het fotograferen van bands op het podium. Het steeds veranderen van licht en het spelen daarmee, de energie van de artiesten vond ik magisch. Nog steeds iets wat ik supertof vind om te doen. Kort daarna ben ik begonnen met de fotovakschool en heb ik de basisopleiding, vakopleiding en specialisatie succesvol afgerond.

Nu richt ik mij op personal branding, ondernemers en portret. Iets wat ik supertof vind om te doen. Jou op je mooist vastleggen, of het nu voor jezelf is of voor je onderneming. Daarnaast ben ik dol op interieur en vind ik het heerlijk om sfeervolle beelden te maken en mooie ruimtes vast te leggen.

Mijn andere passie naast fotografie is roadtrippen door de USA. Iedere keer als ik daar kom voelt het als thuiskomen. De natuur is daar prachtig en heel divers. Daar fotograferen is dan ook een feestje!

Verder hou ik van citytrips, nieuwe plekken ontdekken, strand, palmbomen, muziek, en lekker eten.