Ik mocht foto's maken voor I'm me jewellery in de daglichtstudio Atelier Oost Amsterdam.

Imme verkoopt sieraden die haar tante ontwerpt en verkoopt vanuit Australië.

Ik had de eer om deze prachtige sieraden vast te mogen leggen. Imme wilde graag haar website een professionele look geven en persoonlijker maken.

Tijdens het fotograferen van de producten werd Imme helemaal in de watten gelegd met haar en visagie en heb ik daarna portretfoto's van Imme gemaakt. Alle ingrediënten waren daar voor een prachtige beeldbank, de mooie locatie, het licht wat naar binnen scheen, mooie producten en natuurlijk Imme! Wat een fijne shoot was dit!
'Wat ben ik blij met de prachtige foto’s die Amber maakte van mij en de sieraden uit mijn webshop! Vooraf vond ik het best spannend om zo in the picture te staan, maar Amber geeft hele goede tips en begeleidt je zo prettig dat de spanning die ik voelde al snel weg was. Het pakket van een branding shoot is super: met een mooie locatie en visagie zijn alle voorwaarden er om hele mooie foto’s te maken. Dankjewel, Amber!' - Imme


Wil jij ook een prachtige beeldbank voor jouw onderneming? Plan gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.