Ik mocht weer op pad om foto's te maken voor Treasure Label. En deze keer ook voor De Webshop Club, een platform voor webshop eigenaren. Kristel runt deze bedrijven met heel veel passie. We hadden een geweldige locatie namelijk The Cake Room. Deze kleurrijke locatie was perfect voor de branding shoot van Treasure Label en De webshop Club. De locatie heeft veel roze en pastel tinten en een geweldige roze olifant in de ruimte staan. Het was weer fantastisch om hier foto's voor te maken. En kijk nou zelf, hier wordt je toch vrolijk van?

Zo blij met Amber! Ik wilde graag nieuwe vrolijke, kleurrijke foto's met lekker veel roze voor mijn webshop Treasure label en mijn platform De Webshop Club. Amber kwam met dé perfecte locatie, namelijk The Cake Room in Breda. De foto's zijn echt precies geworden zoals ik had gehoopt! Zo knap hoe Amber mijn ideeën meteen kan vastleggen op beeld. Amber stelt je ook echt op je gemak, neemt de tijd en denkt mee. Heel fijn! Dus als je je business graag een flinke upgrade wil geven met prachtige professionele foto's, dan hoef je geen moment te twijfelen om Amber in te schakelen ;-) - Kristel -

Wil jij ook een prachtige beeldbank voor jouw onderneming? Plan gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.