1 OP 1 WORKSHOP

SFEERBEELDEN MAKEN/PRODUCTFOTOGRAFIE

sieraden fotografie, workshop productfotografie, zakelijke fotografie, sfeerfotografie

Je hebt een camera, je vindt het leuk om te fotograferen maar je hebt geen idee hoe je mooie sfeerbeelden kunt maken voor bijvoorbeeld je webshop, blog of website en je wilt dit wel graag leren?

Dan kan ik je helpen!

 

Van tevoren wil ik graag weten wat je op de foto wilt zetten, wat je al weet en welke apparatuur je hebt. Zo kan ik de workshop helemaal aanpassen naar jouw wensen. Samen gaan we bij jou thuis of op een andere locatie aan de slag. Wat is de beste plek om foto’s te maken? Welke props heb je die we kunnen gebruiken? Uiteraard kan ik ook props meenemen.

 

Na de workshop heb jij genoeg handvatten om aan de slag te gaan en maak jij straks beelden die van het scherm afspatten!


Testimonial

Amber maakt regelmatig prachtige sfeerfoto’s voor mijn webshop Treasure label, maar ik wilde ook graag leren hoe ik zelf betere foto’s kan maken. Ik heb zelf al jaren een spiegelreflexcamera, maar had geen idee van de mogelijkheden. Daarom kwam Amber bij mij op locatie de workshop sfeerfotografie geven. Heel erg fijn dat de workshop zo persoonlijk is en om 1 op 1 meer info te krijgen over mijn camera. Daarnaast heb ik fijne tips gekregen over hoe ik de tassen het beste kan fotograferen, bijvoorbeeld qua licht en compositie. In een paar uur tijd ben ik heel wat wijzer geworden! Nu lekker aan de slag met oefenen :-) Ook na de workshop is Amber trouwens nog bereikbaar voor vragen, super!


Kristel van Treasure Label

Testimonial

Ik heb bij Amber de workshop voor productfotografie gevolgd en ze heeft mij flink op weg geholpen! Ik vond het fijn dat dit bij mij thuis plaats vond en samen te bekijken waar ik in huis het beste licht heb om mijn foto’s te maken. Ik heb goede tips & tricks gekregen waar ik vervolgens zelf verder mee aan de slag kon. Dankjewel Amber!


Leonie van Buroleo

Testimonial


Voor ons kindermerk wilde ik al heel lang nieuwe én aantrekkelijke productfoto’s. Met een aantal vage ideeën op zak en beperkte kennis waren de foto’s die ik zelf heb geschoten het net niet. In de workshop van Amber heb ik in korte tijd geleerd hoe ik wel zelf plaatjes kan schieten die onze producten eer aan doen. Dankjewel!


Carolien van Fear AwayWORKSHOP

Workshop product en sfeerfotografie, zakelijke fotografie, webshop fotografie, website fotografie, bedrijfsfotografie

WORKSHOP

WAT KRIJG JE:

Workshop van ongeveer 3 uur
1 op 1 begeleiding
Al mijn kennis

395,- ex btw

Voor meer dan 1 persoon de workshop boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

extra optie

Foto's nabewerken in Ligthroom.

excl. reiskostenvergoeding €0,45 ct per km vanaf Nieuwendijk, Noord-Brabant en evt. parkeerkosten.


Zelf dit soort beelden maken?

sieraden fotografie, workshop productfotografie, zakelijke fotografie, sfeerfotografie

Sfeerfotografie


Wil jij ook prachtige sfeerbeelden leren maken voor jouw webshop/website zoals onderstaande beelden?

Aanvragen en/of opmerkingen?


Interesse in fotografie voor jouw onderneming, mijn beschikbaarheid checken of heb je een vraag?

Vul hier het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.