Lea van Touw Design maakt de mooiste riemen en halsbanden voor honden. Het was zo leuk om Lea vast te leggen samen met haar hond! Daarnaast maakte ik ook nog sfeerbeelden. Zo heeft ze genoeg mooie beelden voor haar website en social media.''Een brandingshoot bij Amber is zeker een aanrader! Ik vond het heel spannend om op de foto gezet te worden, maar tijdens de shoot stelde Amber mij gerust, dat vond ik heel fijn! Amber had veel leuke ideeën om mij, mijn hond Kira en de hondenaccessoires op de foto te zetten!

Ik ben erg enthousiast over de foto’s, ze zijn natuurlijk en professioneel. Zelf mijn zwarte hondje kreeg ze perfect op de foto en dit is wel echt een uitdaging! 

Eindelijk heb ik wat actuele foto’s die ik voor mijn website en social media kan gebruiken! Bedankt Amber!'' - Lea -

Wil jij ook mooie professionele foto's van je onderneming? Neem dan een kijkje bij mijn aanbod!