Een tijdje geleden heb ik foto’s gemaakt voor Treasure Label. Wat een feestje om deze geweldige leuke tassen vast te mogen leggen. De tassen worden gemaakt van leer leftovers, van elke tas is er dus maar één. Hoe gaaf is dat! Kijk hier voor het resultaat op de website.''De website van Treasure label was toe aan een make-over en daar horen natuurlijk prachtige foto’s bij. De fotografie stijl van Amber sprak me meteen aan. Ik ben dan ook ontzettend blij met de foto’s die Amber voor Treasure label heeft gemaakt! Kleurrijk, vrolijk en super professioneel. De foto’s hebben precies de sfeer die ik voor ogen had en de website ziet er daardoor nu heel tof uit. Ik heb er ook al enorm veel positieve reacties van klanten op gehad! (zoals: ''meteen verkocht door de prachtige foto's'') Ook de fotoshoot zelf verliep heel relaxed. Super bedankt! Ik voelde me door Amber helemaal op mijn gemak!''

- Kristel -

Wil jij ook een branding shoot met mooie portretten, sfeervolle beelden voor jouw website en social media? Neem dan een kijkje bij mijn aanbod!