Wendy is nagelstyliste en maakt de mooiste nagels. Voor haar onderneming 'Wendy's Nailbar' heb ik hele toffe beelden geschoten. Ik heb lifestyle achtige portretten gemaakt, sfeerbeelden en beelden dat Wendy aan het werk is. Voordat we de shoot hebben ingepland zijn we gaan brainstormen over de sfeer, locaties en kleding. Ik fotografeerde Wendy buiten in het mooie vestingstadje Woudrichem. Ook hebben we binnen in een leuk koffietentje portretfoto's gemaakt. In haar nagelstudio heb ik sfeerbeelden en foto's gemaakt dat ze aan het werk is. Het is een unieke gevarieerde fotoserie geworden, zodat Wendy genoeg keus heeft. Deze foto’s kan ze gebruiken voor haar website, social media, e-mails en eventueel voor een mooie brochure.


''Ik heb met Amber een hele leuke, maar vooral een ontspannende fotoshoot gehad, zij heeft op een hele mooie manier mijn werk op de foto vast gelegd. Amber heeft leuke en creatieve ideeën om mijn werk te laten zien, ze weet mooie locaties en zit vol met ideeën. Ik was erg verrast toen ik de foto`s ontving, ik heb hier ook goede reacties op ontvangen. Ik wil Amber zeker voor een ieder aanraden, top fotografe!'' - Wendy -

Wil jij ook een personal branding shoot met mooie portretten, sfeervolle beelden voor jouw website en social media? Neem dan een kijkje bij mijn aanbod!