Een tijdje geleden mocht ik Maaike van Bij-zinnen vastleggen. Ze wilde graag nieuwe foto’s voor haar website en social media. Dan ben je bij mij aan het goede adres!⠀⠀⠀⠀

Na onze gezellige kennismaking zijn we gaan plannen en de shoot gaan voorbereiden. Maaike had gekozen voor een prachtige locatie Suits and Sundays. Tijdens de shootdag werden eerst de haren en make-up gedaan en daarna gingen wij aan de slag om mooie foto’s te maken. Wat een superleuke dag was het!'Ik leerde Amber kennen via Instagram, omdat ik op zoek was naar een fotograaf die mij een heel pakket kon aanbieden. Dus niet alleen de fotografie, maar ook een locatie en visagist. Dat lukte!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Het eerste gesprek met Amber was heel fijn en daarna heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Naast dat Amber prachtige foto’s maakt, neemt ze je ook al het regelwerk uit handen. Ze denkt mee, stelt je op je gemak voor de camera en is een leuk mens om mee samen te werken.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ik kan voorlopig vooruit met een heleboel mooie foto’s, maar daarna schakel ik haar hulp graag weer in voor nieuwe!' - Maaike -

Wil jij ook een prachtige beeldbank voor jouw onderneming? Plan gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.